Over Ons

Hoe zit het in Limburg?
hoezithetinLimburg.nl is de plek waar je leest hoe het Limburgse bedrijfsleven ervoor staat. Op dit platform komen business, IT én Limburg samen. Hierin verbinden we alle elementen die Limburg zo bijzonder maken.  Hoe ver zijn Limburgse bedrijven met de digitale transformatie? Welke trends & ontwikkelingen spelen er in Limburg?

Alles wat je nodig hebt
Limburg: het is alles wat een mens nodig heeft en het heeft zoveel waar we trots op zijn.

  • Limburg heeft vier Brightlands campussen waar gewerkt wordt aan de nieuwste innovaties op het gebied van materialen, gezondheid, slimme digitale diensten en voeding
  • Limburg is van oudsher een grote speler in de industrie.
  • Limburg is koploper wat betreft internationaal samenwerken: Duitsland en België zijn vaste partners van de meeste Limburgse bedrijven.
  • Limburg heeft met Maastricht Aachen Airport een van de grotere vliegvelden van Nederland.
  • Limburg biedt vele opleidingsmogelijkheden met hogescholen in Heerlen, Maastricht, Venlo en Sittard-Geleen en universiteiten in Maastricht, Aken, Leuven en Luik.

In Limburg voelen we ons thuis
Wij van Conclusion Zuyd voelen ons thuis in Limburg, maar vinden ook dat onze provincie meer aandacht verdient. Aan die aandacht dragen wij bij door innovatie binnen het Limburgse bedrijfsleven in de spotlight te zetten; IT is namelijk onze specialiteit. Wij zijn gevestigd op de Brightlands campus in Heerlen, midden in de Limburgse markt waarbij we ons zo betrokken voelen. Hier helpen we, samen met onze opdrachtgevers, Limburg digitaal toekomstbestendig te maken. Dat doen we door te innoveren, creëren en samen te werken binnen de digitale transformatie. En daar wordt heel Limburg beter van: de werkgevers, werknemers en inwoners.

Meer weten over Conclusion Zuyd en onze projecten?